sâmbătă, 8 ianuarie 2011

pizza cu faina neagra





Ingrediente
-200 gr faina alba
-300 gr faina neagra
- 1 cub drojdie
-ulei
-sare
-250 ml apa calduta


-salam uscat
-masline
-porumb
-cascaval

Mod de preparare
Se cern impreuna faina alba cu cea neagra intr-un castron . Drojdia se dizolva cu putina apa calduta apoi se pune peste faina si restul de apa , sare . Se framanta bine timp de 10 min si se pune cate un pic de ulei. Se lasa aluatul sa creasca 1h 30 min.

Se intinde o foaie de dimensiunea tavi se unge dupa preferinta cu un sos de rosii sau ketchup  dupa caz se pune salam usact , masline porumb si cascaval si se da la cuptor 20 min.

3 comentarii:

  1. Mmmm, ce bine arata!... n-ai zice ca e cu faina neagra.
    tava e super :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Violette folosesc tava pentru tort cu pereti detasabili, in realitate se vede diferenta la coca e mai inchisa la culoare insa gustul dupa parerea mea e mai bun fata de pizza obisnuita...asta daca esti amatoare de paine neagra desigur:)

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog