Ingrediente
-200 gr faina alba
-300 gr faina neagra
- 1 cub drojdie
-ulei
-sare
-250 ml apa calduta
-salam uscat
-masline
-porumb
-cascaval
Mod de preparare
Se cern impreuna faina alba cu cea neagra intr-un castron . Drojdia se dizolva cu putina apa calduta apoi se pune peste faina si restul de apa , sare . Se framanta bine timp de 10 min si se pune cate un pic de ulei. Se lasa aluatul sa creasca 1h 30 min.
Se intinde o foaie de dimensiunea tavi se unge dupa preferinta cu un sos de rosii sau ketchup dupa caz se pune salam usact , masline porumb si cascaval si se da la cuptor 20 min.
Mmmm, ce bine arata!... n-ai zice ca e cu faina neagra.
RăspundețiȘtergeretava e super :D
Violette folosesc tava pentru tort cu pereti detasabili, in realitate se vede diferenta la coca e mai inchisa la culoare insa gustul dupa parerea mea e mai bun fata de pizza obisnuita...asta daca esti amatoare de paine neagra desigur:)
RăspundețiȘtergeremmmm,,,,,ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergere