Ingrediente
Timp preparare 1h 40 min
Timp macerat cel putin 4 ore cel mult 24 ore
- 1 iepure ` 2,5 kg
- 400 ml bere
- 2 linguri sos soia
- 2 linguri sos worcester
- boabe piper
-1 foaie de dafin
- condiment picant
-rozmarin
Mod de preparare
Se portioneaza carnea intr-un vas se amesteca berea cu sos de soia si sos worcester rozmarinul, boabele de piper si foaie de dafin se pune carnea trebuie sa fie acoperita de marinada, se acopera cu folie si se da la frigider pentru cel putin 4 ore. Dupa ce s-a macerat carnea se pune intr-un vas yena jumate din cantitatea de marinada(trebuie sa fie la jumatea carnii) se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la treapta 4 timp de 1h si 30 min. ( de incearca carnea dupa 1 h depinde de varsta iepurelui) se mai lasa la cuptor inca 10 min fara folie.
MMmm, o pulpa de iepure aromat iau si eu, ca-mi place tare mult!
RăspundețiȘtergereCe mult imi place!
RăspundețiȘtergereVreau si eu macar sa gust!
Te pupic!
cand fac data viitoare va invit cu mare drag :)
RăspundețiȘtergere