duminică, 2 ianuarie 2011

Rulada cu crema de nuca de cocos



Ingrediente
125 gr unt
2 oua
50 gr zahar brun
200 gr faina
2 linguri cacao
2 linguri lapte
1 lingurita praf de copt


Crema:
200 ml lapte
2 linguri gris
70 gr unt
70 gr zahar
80 gr nuca de cocos
esenta vanilie
Glazura:
200 gr ciocolata
1 lingura unt
50 ml lapte
Mod de preparare
Se bate bine untul cu zaharul, ouale , laptele, cacaoa, faina si praful de copt. Se toarna totul intr-o tava cu hartie de copt se da la cuptor 20 min se ruleaza dupa ce e gata .

Crema. Se pun la foc laptele cu untul si grisul cand se ingroase se adauga celeleante ingrediente.
Dupa ce s-a rcit blatul rulat se pune crema si se ruleaza la loc.
Glazura se pun pe baie de abur ciocolata cu untul si laptele cand s-a topit ciocolata si a legat o pasta se toarna peste rulada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog