joi, 20 ianuarie 2011

Briose cu gem







Ingrediente
-1 pahar  gem pere(250ml)sau de care aveti
-2 oua
-1 lingurita bicarbonat stins
-1 pahar faina
-1 pahar zahar
-50 ml ulei
-nuci din dulceata


Glazura: royal icig
-1 albus ou
-200 gr zahar pudra
-zeama de la jumate lamaie
-colorant

Mod de preparare
Se amesteca gemul cu bicarbonatl stins pana cand acesta incepe sa creasca apoi se adauga oualele se mixeaza bine, zaharul  uleiul si faina. Se toarna in forme de briose se pune cate o nuca din dulceata de nuci si se coc timp de 25 min.

Glazura: se bate cu mixerul albusul de ou dupa care se adauga cate putin zahar . cand se obtine o crema groasa care nu curge este gata. Se orneaza dupa imaginatie

4 comentarii:

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog