Ingrediente
-carne de pui( prefer cea de tara)
-2 morcovi
-1 ardei capia
-1/2 telina mica
-1 legatura patrunjel
pentru galuste:
-2 oua
-6 linguri gris
-sare
-ulei
-6 linguri gris
-sare
-ulei
Mod de preparare
Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Morcovul se taie rondele, telina pai la fel procedam si cu ardeiul.
Pentru galuste avem nevoie de 2 oua si 6 linguri de faina si 1 lingura de ulei:
Batem albusurile spuma apoi adaugam cate unul galbenusurile, cand sau incorporat aduagam in ploaie grisul si un varf de sare. Se lasa deoparte 30 min.
Cand este aproape gata carnea se adauga legumele. Dupa ce s-au fiert se ia cu o lingurita din compozitia pentru galuste si se pun sa fiarba la foc potrivit ~ 10 min.
Se serveste cu patrunjel tocat.
Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Morcovul se taie rondele, telina pai la fel procedam si cu ardeiul.
Pentru galuste avem nevoie de 2 oua si 6 linguri de faina si 1 lingura de ulei:
Batem albusurile spuma apoi adaugam cate unul galbenusurile, cand sau incorporat aduagam in ploaie grisul si un varf de sare. Se lasa deoparte 30 min.
Cand este aproape gata carnea se adauga legumele. Dupa ce s-au fiert se ia cu o lingurita din compozitia pentru galuste si se pun sa fiarba la foc potrivit ~ 10 min.
Se serveste cu patrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu