sâmbătă, 20 octombrie 2018

Chessecake cu ciocolata

Am devenit o mare fana a chessecake ului  se face rapid și în combinații diverse ai o altfel de prăjitură minunata. Cheesecake-cu-dovleac este un deliciu chiar și pentru cei mai pretențioși (aici ma încadreaz și eu deoarece nu îmi place dovleacul, insa aici e divin) Cheesecake-cu-glazura-caramel este un preludiu al gustului și sincer acum cui nu i ar plăcea? cheesecake-la-rece-cu-jeleu-de-ananas o prăjitură rapida cu care mereu o sa impresionați familia sau musafirii.
Bun, dar pentru piticul meu regele rămâne chessecake cu ciocolata, eh copii



Ingrediente
-2 pachete biscuiți cu scorțișoară de la Lidl
90 gr unt
450 gr branza de vaci cremoasa
3 oua
150 gr zahar
100 ml frișcă 30 %
100gr cocolata 50%

Mod de preparare
Se mărunțesc biscuiți la robot sau într un prosop cu ajutorul unui făcăleț, apoi se amesteca cu untul topit. Se pune compoziția în tava de 20 cm diametru sau 18 se tapetează și se coace 7 minute la 180 C.

Între timp se mizează branza cu zaharul Apoi se pun ouăle câte unul. Se toarnă compoziția peste biscuiți și se da la cuptor pentru 40 min.

Frișcă se aduce la punctul de fierbere apoi se amesteca cu ciocolata rupta bucăți.

Peste chessecake - ul racit(eu prefer sa îl răcesc în cuptor, asa sunt sigur ca nimeni nu atentează la el)) apoi sa fac glazura și sa o torn peste. Se lasă la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.

Un deliciu !

Un comentariu:

  1. Roulette – How to play Baccarat at the Casino - Wilkes
    Roulette is played with four decks of 52 cards. Each player plays the same game, taking 바카라 turns dropping 제왕 카지노 their 1xbet korean chips down. The Roulette table has

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog