Ingrediente:
-6 oua
-6 linguri zahar
-4 linguri faina
-3 cacao
-1/2 plic praf de copt
-1 zahar vanilat
Crema:
-300 gr branza de vaci
-400 gr frisca
-2plicuri gelatina
-100 gr zahar pudra
-100 gr ciocolata
Mod de preparare:
Blat: se separa galbenusurile de albus . Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul in ploaie si se continua pana ce devine o spuma tare, apoi se adauga galbenusurie, cacaoa,faina, zaharul vanilat si faina.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30 min.
Crema: Se amesteca bine branza de vaci dulce cu zaharulapoi se adauga frisca batura bine. Gelatina se face conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care se incorporeaza in crema, se amescteca bine.Blatul se insitopeaza cu compot apoi se pune jumate din cremaSe pune aoi al doile blat si restul de crema. Se decoreaza cu frisca si ciocolata.
-6 oua
-6 linguri zahar
-4 linguri faina
-3 cacao
-1/2 plic praf de copt
-1 zahar vanilat
Crema:
-300 gr branza de vaci
-400 gr frisca
-2plicuri gelatina
-100 gr zahar pudra
-100 gr ciocolata
Mod de preparare:
Blat: se separa galbenusurile de albus . Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul in ploaie si se continua pana ce devine o spuma tare, apoi se adauga galbenusurie, cacaoa,faina, zaharul vanilat si faina.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30 min.
Crema: Se amesteca bine branza de vaci dulce cu zaharulapoi se adauga frisca batura bine. Gelatina se face conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care se incorporeaza in crema, se amescteca bine.Blatul se insitopeaza cu compot apoi se pune jumate din cremaSe pune aoi al doile blat si restul de crema. Se decoreaza cu frisca si ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu