sâmbătă, 16 ianuarie 2010

cornuri cu gem



Ingrediente:
-1 0ua
- 200 gr lapte
- 200 gr unt
- 50 gr drojdie
- esenta de migdale
- 100 gr ulei
- faina

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu laptele, untul topit si esenta de migdale apoi se pune la incalzit pe foc amestecandu-se sa nu se prinda .Drojdia se topeste cu zahar.Se amesteca faina cu compozitia calda ,drojdia . Se framanta aduganduse ulei in timpul framantarii. Se lasa sa creasca 2 ore. Dupa ce a crescut se imparte aluatul in doua , se intinde pe masa si se taie in 8 parti. Pe fiecare parte se pune cate o lingurita de gem si se ruleaza de lalatura mare spre interior., adica spre varf. Se pun in tava si se lasa sa creasca 30 min. Apoi se dau la cuptor 20-30 min.

Un comentariu:

  1. Naty, imi place blogul tau ai niste retete foarte interesante.
    As dori daca se poate sa facem un schimb de linkuri.
    Adresa mea http://bucatariaportocalie.blogspot.com/

    Multumesc!
    Flori

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog