Ingrediente:
-1 piept de pui
- 1 morcov
- 200 gr ciuperci
-100 ml vin alb
-1 ceapa
sare, piper
Garnitura:
- orez
-sofran
-50 gr porumb
Sos fricase:
- 200 gr smantana
- 1 galbenus
- vin
Mod de preparare
Se pune orezul la prajit apoi 50 gr de porumb, sofranul sare si apa. Se lasa sa fiarba20 min.
Ciupercile se taie felii la fel si morcovul. Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit cand sa rumenit se pune morcovul se lasa sa se nabuse iar dupa 5min, ceapa,ciupercile si vinul. Se lasa sa firaba `5 min.
Sosul ficase: Se amesteca smantana cu galbenusul, vinul si delicat se toara apoi peste carne si se mai lasa 1-2 min.
Orezul se aseaza pe marginea farfuriei de jur imprejur iar pemijloc pui cu sos fricase.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu