Ingrediente
-2 piept de pui
-2 morcovi
-1 telina mica
-1 radacina patrunjel
-200 gr samantana
-3 oua
-ulei
-1 lagatura patrunjel
-1 ceapa
-50 gr orez
-2,5 l apa
-1 lamaie
Mod de preparare
Carnea se taie fasii si se pune la fiert in apa cu sare si un pic de delicat. Intre timp pregatim legumele care se curata si se taie rondele( morcovul si patrunjelul ) si fasii telina sau pentru care nu au timp se taie bucati mari apoi se pun in vasul in care fierbe carne de asemenea adaugam si ceapa intreaga. Smantana o batem cu galbenusurile . Cand sunt gata legumele scoatem ceapa si adaugam in vasul cu smantana cate un pic de supa ca sa o adaucem la temperatura supei astfel evitam ca supa sa se taie apoi turnam peste toata supa: adugam si orezul care a fost fiert in prealabil lasam sa dea un clocot si o dam departe de pe foc. Se acreste cu zeama de la o lamie si se aduaga patrunjel tocat.
-2 piept de pui
-2 morcovi
-1 telina mica
-1 radacina patrunjel
-200 gr samantana
-3 oua
-ulei
-1 lagatura patrunjel
-1 ceapa
-50 gr orez
-2,5 l apa
-1 lamaie
Mod de preparare
Carnea se taie fasii si se pune la fiert in apa cu sare si un pic de delicat. Intre timp pregatim legumele care se curata si se taie rondele( morcovul si patrunjelul ) si fasii telina sau pentru care nu au timp se taie bucati mari apoi se pun in vasul in care fierbe carne de asemenea adaugam si ceapa intreaga. Smantana o batem cu galbenusurile . Cand sunt gata legumele scoatem ceapa si adaugam in vasul cu smantana cate un pic de supa ca sa o adaucem la temperatura supei astfel evitam ca supa sa se taie apoi turnam peste toata supa: adugam si orezul care a fost fiert in prealabil lasam sa dea un clocot si o dam departe de pe foc. Se acreste cu zeama de la o lamie si se aduaga patrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu