sâmbătă, 13 iunie 2009

dovlecei pane


Ingrediente
-2 dovlecei
-2 oua
-faina
-pesmet
-sare
-piper
-50 gr lapte
-delicat

Mod de preparare

Dovleceii se spala si se taie rondele , se condimenteaza si se lasa la scurs . Separat se amesteca ouale cu faina, laptele , sare, piper si un pic de delicat, astfel incat sa obtinem o compozitie un pic mai groasa decat cea de clatite. Dovleceii se dau prin pesmet apoi prin oua si se prajesc in ulei incins.

PS. se poate servi cu un sos facut fin: 200 gr iaurt, marar, 3 catei de usturoi pisati si sare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog