Ingrediente:
blat pandispan:
- 6 oua
- 6 linguri faina
- 6 linguri zahar
- parf de copt
- zahar vanilat
Crema 1:
- 150 gr banza vaci
- 150 gr frisca
- 50 gr stafide
-150 gr zahar pudra
- esenta rom sau vanilie
- 1plic gelatina
Crema 2
- 1 plic ness
- 300 gr unt
- 200 gr zahar pudra
- 200 gr ciocolata neagra
Sirop: 1 borcan compot caise
Dedor ciocolata si frisca
Mod de preparare:
Blat: se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul in ploaie se contiua sa se bata pana ce devine opasta alba lucioasa , se adauga galbenusurile, faina, paful de copt si zaharul vanilat. Se toarna tot intr-o tava si se da la cuptor 35 min.
Crema 1: se amesteca branza cu zaharul apoi se adauga frisca batuta . si stafidele care au stat in esenta de rom/vanilie.
Crema 2: untul moale se amesteca cu zaarul pana ce devine o spuma apoi se adauga ness si ciocolata topita pe baie de abur se amesteca totul bine.
Blatul racit se taie in doua si se insiropeaza cu compot. Se pune crema 2 apoi blat sirop si crema 1. Se imbraca in frisca si se orneaza cu ciocolata dupa bunul plac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu