vineri, 8 ianuarie 2010

salata boeuf



ingrediente
-8 cartofi mari
-4 morcovi
-1 telina
-1 radacina pastarnac
-1-2 piept de pui
-700gr castraveti in otet
-sare, piper
pentru maioneza
-6 oua
-1 lingura mustar
~350gr ulei
-1 lamaie
Mod de preparare
Se spala legumele, se curata de coaja si se pun la fiert in oala sub presiune impreuna cu carnea timp de 30 de minute.

Intre timp facem maioneza din 3 galbenusuri fierte si 3 crude. Se amesteca bine intr-o directie, adaugand treptat uleiul si, cand e aprope gata, mustarul si zeama de la lamaie.

Dupa ce s-au racit, legumele se taie cubulete. Peste ele se adauga castravetii cubulete, sare si piper, apoi punem maioneza si se amesteca foarte bine.

Se aseaza intr-un platou si se decoreaza dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog