Ingrediente
blat pandispan
-6 oua
-6 linguri zahar
-6 linguri faina
- 1 praf copt
-1 zah. vanilat
crema
-300 ml lapte condensat
- 200 ml frisca
-1 plic gelatina
- 2 linguri miere
Mod de preparare
bla, reteta aicithttp://luminitanaty.blogspot.ro/2010/01/tort-cu-doua-creme.html
crema: se amesteca gelatina cu 100 ml apa si se lasa la hidratat, apoi se topeste pe baie de abur, se toarna peste laptele condensat , iar acesta se amesteca cu frisca batuta bine.
Blatul de tort se feliaza in 3 se umple fiecare blat cu o cantitate egala de crema(blatul se aseaza in forma in care a fost copt tortul)si se da la rece pentr cel putin 2 ore.
Se orneaza dupa preferinta.
simplu si de efect! cred ca cele simple sunt si cele mai frumoase:)
RăspundețiȘtergereCe frumos arata si e tare elegant!
RăspundețiȘtergereSuper-super-super! Am un mofturos acasa care nu vrea sa manance ciocolata (decat daca e alba). O sa-mi suflec manecile pentru reteta asta :)
RăspundețiȘtergereMultumesc fetelor
RăspundețiȘtergere