Ingrediente
-3 albusuri
-200 gr zahar
-un varf de cutit sare
optional coloranati dar eu nu am folosit
Mod de preparare
Se bat bine albusurile pana cand se intaresc, cu un pic de sare, apoi se adauga in ploaie zaharul cate putin pana incorporam toata cantitatea si se topeste zaharul. Se pune compozitia in pos si se formeaza bezele. Se incinge cuptorul la 110 C se pune tava la cuptor si se coc timp de 50 min, cuptorul nu trrebuie sa fie cu usa inchisa ci putin deschisa.
si eu am facut bezele si tare bune au iesit...tot fara coloranti:))
RăspundețiȘtergereEu nu ma dau deloc in vant dupa bezele,dar sotul meu le serveste cu mare placere!
RăspundețiȘtergereImi plac bezelele, dar musai sa mai aiba ceva pe langa ele. O crema de ciocolata ar fi super!
RăspundețiȘtergeremmm nu m-am gandit sa le sevesc si asa...o idee ...si un motiv sa repet acest dulce...
ȘtergereCosty am incercat si asa dar nu mai raman asa albe in plus isi schimba si textura.
RăspundețiȘtergere