Ingrediente
- 400 gr paste
- 2 conserve ton
- 200 gr suc de rosii
- 2 penperoncini
- parmezan
- brocoli
-optional rosii chery
- sare
Mod de preparare
Se pune apa la fier cand da in clocot se adauga sare si se pun pastele se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. In alt vas se pune apa la fiert cu sare cand fierbe se pune brocoli se lasa sa fiarba 5 min apoi se scot intr-un vas cu ghiata sau apa rece(brocoli trebuie sa fie rupt buchetele
In tigaie se pune un pic de ulei de masline se agaga 2 peroncini se lasa sa se prajeasca un pic apoi se scot, se aduga tonul si sosul de rosii , rosiile chery se lasa sa firba cateva clocote Se aporeste se aduga brocoli, si pastele. Se pune parmezan ras deasupa.
In tigaie se pune un pic de ulei de masline se agaga 2 peroncini se lasa sa se prajeasca un pic apoi se scot, se aduga tonul si sosul de rosii , rosiile chery se lasa sa firba cateva clocote Se aporeste se aduga brocoli, si pastele. Se pune parmezan ras deasupa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu