Aceasta reteta am vazut-o de ceva timp la emisiunea " Sa gatim frantuzeste", m-a fermecat din prima , asa ca am incercat-o cu mare incredere iar rezultatul a fost cel asteptat.
-3 file somon(3 portii)
-1 ardei gras rosu
-1 ardei gras galben
-1 morov
-500 gr cartofi mici
-1 lamaie
-sare, piper
- rozmarin
-unt, ulei de masline
-hartie de copt
sos pt cartofi
-5 frunze busuioc proaspat
- patrunjel
-200 gr smantana
- usturoi 1
-sare
Mod de preparare
Somonul se aseaza pe o farfurie si se stropeste cu zeama de la jumate de lamaie. Legumele se taie pai.
Se aseaza pachetelele in rava si se dau la cuptor 15 -20 min.
Cartofii se curata se pun la fiert 10 min cu sare dupa care se scot din apa se pun fiecare pe o foaie de aluminiu pe mijloc un cubulet mic de unt sare si piper apoi se impacheteaza. Se dau la cuptor 20min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu