joi, 14 octombrie 2010

Supa crema de rosii cu crutoane( varianta rapida)

Este o supa cu o textura fina si usor de facut.





Ingrediente
-1 cartof mare
-1 morcov mare
-1ceapa
-1 radacina relina mica
-400ml suc rosii
-1 frunza de dafin
- coriandru macinat
-piper
-sare
-delicat
-ulei de masline
- crutoane
- busuioc verde

Mod de preparare
Se curatate legumele se taie dupa preferinta si se pun la fiertt in 2 l apa. Cand sunt gata legumele, se lasa un pic sa sa raceasca si se pun la blender . Crema obtinuta se pune iarasi la fiert se adauga sucul de rosii, foaia de dafin, codiandru macinat, piper, sare si delicat si ulei de masline. Dupa 10 min de fiert se ia de pe foc.

Se serveste laturi de crutoane facute din paine si prajite pe tigaie si busuioc proaspat sau patrunjel.

2 comentarii:

  1. Foarte rapida supa ta.
    si eu fac crutoane, dar le pun in tava si le bac la cuptor.

    RăspundețiȘtergere
  2. ASA FAC SI EU CATE O DATA...DAR MI SE PARE MAI RAPID PE TIGAIE SI IN PLUS NU MA MAI CHINUI SA APRIND CUPRORUL :))

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog