joi, 9 iunie 2011

Tarta cu crema de ciocolata si capsuni








Ingrediente
blat:
-200 gr biscuiti cu cacao si simpli
-100 gr unt
-3-4 linguri nuca de cocos

Crema
-120 gr unt
-200 gr zahar
-120 gr ciocolata neagra
-50ml sheridan's
-150 ml frisca
-capsuni

Mod de preparare
Untul moale se amesteca cu biscuitii sfaramati si nuca de cocos, pana cand se obtine o compozitie omogena. Pregatim o tava de tarata sau de tort,  punem hartie de copt pe fundul tavii si  aseazam compozitia. Se ridica si un pic pe peretii tavii. Se da la cuptor 5min la 220 C


Crema: Untul se freca cu zaharul pana ce obtinem o spuma,


se adauga ciocolata topita si sheridan's ,

 apoi incorporam frisca, amestecand de jos in sus.

 Se adauga in crema si cubulete de capsuni
Se toarna crema peste blatul racit si se da la frigider. Se orneaza dupa preferinta


Alt mod de servire, in forme individuale si cu piscoturi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog