Ingrediente
aluat
125g unt rece 125g cold butter
225g faina 225g flour
1 lingura apa 1 tablespoon water
Umplutura
-400 gr ciuperci
-1 legatura marar
-2 oua mici
-200 gr samantana
-sare, piper
-2 catei de usturoi pisati
-ulei pentru prajit ciupercile
-3 felii de cascaval
Mod de preparare
Untul rece se tai cuburi se amesteca cu faina pana cand devine ca un pesmet se aduga o lingura de apa si se framata pana cand se omogenizeaza. Se pune intr-o folie si se da la frigider 20 min. Dupa care se intinde o foaie se pune in tava se inteapa cu o furculita se da la cuptorul incins in prealabil 10 min.
Ciupercile se taie felii si se soteaza in putin ulei cand sunt gata se adauga usturoiul, sarea si pieprul se ia de pe foc , iar la final adaugam si mararul tocat marunt. Intr-un bol amestecam ouale su smantana si putina sare dupa careadaugam ciupercile se taorna compzitia in tava se adauga bucati de cascaval si se da iarasi la cuptor pentru 20 min.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu