O alta varinata de a prepara muschiuletul de porc si care noua ne-a placut , este cu mustar boabe si mustar iute, un amestec de condimente, totul la tigaie si apoi la cuptor :)
Ingrediente
-1 muschiulet de porc
-2 linguri mustar iute
-1 lingura mustar boabe
-1 lingutita rozmarin
-sare
piper
-jumate de lingurita boia dulce
-2 catrei de usturoi zdrobiti
Mod de preparare
Intr-un vas se face o marinada din 1 lingura mustar iute, jumate de lingura mustar boabe, rozmarin tocat, boia, usturoi sare si piper apoi se pune muschiuletul de porc . Se lasa sa stea cca. 1 ora .
Dupa care se incinge o tigaie se adauga putin ulei si se rumeneste frumos mushiuletul pe toate partile. Se scote din tigaie si se pune in tava se unge cu restul de mustar si se da 7-10 min la cuptorul incins. Se scote se inveleste cu folie de aluminiu si se lasa sa se odihneasca 10 min. Se serveste.
Noi am servit alaturi de naut . Revin cu reteta in postarea urmatoare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu