marți, 12 martie 2013

Tort cu crema de fructe de padure




Ingredienete
blat
-6 oua
6 linguri zahar
-5 linguri faina
-1 lingura caca
crema
300 gr fructe de padure congelate
-250 gr mascarpone
-200 gr frisca
-200 gr zahar
-1,5 plic gelatina

Mod de preparare
Crema: se pun fructele intr-un vas impreuna cu zaharul si se lasa sa fiarba pana cand se topeste acesta, dupa care se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Se bate frica bine, la fel si mascarpone. Gelatina se hidrateaza se topeste si se amesteca cu fructele de padure dupa care se amesteca toate ingredientele usor. Se toarna crema peste blat , care a fost taiat in trei si insiropat.
Se orneaza dupaa preferinta.

6 comentarii:

  1. Am facut reteta asta dar cu fructe necongelate,este si mai gustos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici ai mare dreptate e mult mai bun cu fructe proaspete...dar ce ne facem pe perioada iernii? mai folosim si din astea...:)

      Ștergere
  2. De unde esti Naty imi pari cunoscuta?

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog