Ingrediente
-zahar
-apa
-lapte praf
Mod de preparare
Am urmat intocamai instructiunile Lisei asa ca cantitatile la ingrediente nu sunt masurate ci facut la ochi. Am pus pentru proba 2 lingiri cu varf de zahar si apa cat sa se unde cantitatea de zahar, se pune la fiert 1min, depinde de cantitatea de apa si zahar atat cat sa se formeze un sirop.(Adica se face un sirop din apa si zahar) si se lasa la racit. Cand s-a racit se pune lapte praf cate putin se anesteca cu olingura apoi se framanta.ALUATUL OBTINT TREBUIE SA FIE CA SI O PLASTILINA. Si dupa cum spune Lissa daca e prea tare se mai pune sirop daca e prea moale si lipicios lapte praf.
Culoarea e alb galbui.
Naty,sincer ma bucur ca ai reusit pasta si trandafirii sunt foarte frumosi ,felicitari,te pup si sa ai un weekend placut.
RăspundețiȘtergere