Ingrediente Ingredients
6-7 cartofi mari 6-7 potatoes
-4 felii pancetta 4 Slices Pancetta
-1 ceapa 1 onion
- rozmarin rosemary
-1 lingura otet 1 Tablespoon vinegar
-3 linguri ulei masline 3 Tablespoons olive oil
-2 lingurite mustar 2 Teaspoons mustard
patrunjel verde parsley
-100 gr masline 100 G olive
Mod de preparare
Cartofi se curata si se taie felii. Se fierb in apa cu putina sare timp de 7-8 min. Se amesteca uleiul de
Pancetta se taie pai se incinge putin ulei in tiagaie se pune rozmarinul si pancetta si se rumeneste foarte putin
apoi se pune ceapa si cartofii fierti, sosul , maslinele si se amesteca sa se combine totul si se ia de pe foc.
Se serveste cald cu patrunjel praosapat tocat.
Salata se poate servi si la temperatura camerei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu