125g unt rece 125g cold butter
225g faina 225g flour
1 lingura apa 1 tablespoon water
jumate piept de pui mic
-100 gr mazare
-1 morcov
- 3 cartofi fierti
- 2 oua
-250 gr samantana
-100 gr cascaval
Mod de preparare
Untul rece se tai cuburi se amesteca cu faina pana cand devine ca un pesmet se aduga o lingura de apa si se framata pana cand se omogenizeaza. Se pune intr-o folie si se da la frigider 20 min. Dupa care se intinde o foaie se pune in tava se inteapa cu o furculita se da la cuptorul incins in prealabil 10 min.
Se incinge putin uli in tigaie si se soteaza mazarea cu morcovul taiat cuburi se adauga putina apa si se fierbe pana sunt gata. Pieptul de pui l-am fiert in prealabil apoi l-am taiat bucati mici la fel si cartoful. Peste mazare am adaugat cartoful si carnea de pui am condimentat cu sare si piper am luat de pe foc . Separat am batut ouale cu smantana am adaugat cascaval ras apoi am turnat totul peste carne. Toata comotiata am pus- o apoi peste aluatul de tarta am acopeerit cu putin aluat ramas si am dau la cuptor pentru inca 20 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu