o metoda foarte buna de a gati un piept de pui, care poate inlocui cu succes mezelurile din comert sau care il puteti folosi ca si mancare de baza.
Ingrediente
-1 piept de pui
-sos de soia 2 linguri am folosit eu
- sos de busuioc pentru ca imi place aroma(cateva frunze bucuioc verde plus ustutoi 2 catei si o lingura ulei de masline)
-un praf de boia iute
-piper
Mod de preparare
Am amestecat toate condimentele si am uns bine pipetul de pui pe toate partile , l-am pus intr-un vas acoperit si l-am dat la frigider peste noapte dar il puteti lasa doar cateva ore. A doua zi am incins cuptorul am gegat bine pieptul de pui am pus un paharel de vin:) si la cuptor cu el penttru cca. 35 min.
L-am servit alaturi de cartofi la cuptor.)
Cand e rece se taie perfect si il puteti folosi ca aperitic sau numai bun la pachet.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu