vineri, 14 octombrie 2011

Chiftelute din carne de curcan

O reteta minunata, am incercat ambele variante si la cuptor si prajite in ulei ...bune oricum le-ai face...

Ingrediente
-1kg carne de curcan tocata
-1 ceapa
-1 cartof
-1 morcov
-patrunjel
-4 catei de usturoi
-delicat
-piper
-2 oua
-1 lingura mustar
-faina pentru modelat

Mod de preparare
Am cumparat pulpe inferioare de curcan care au avut 1.300kg, le-am dezosat si apoi le-am tocat la robot; am obtinut 1 kg de carne tocata.
Morcovul si cartoful curatat se dau prin razatoarea mica. Usturoiul se piseaza, ceapa se taie marunt. Se amsteca intr-un vas carnea tocata cu cartof, morcov, usturoi, ceapa, patrunjel tocat marunt,delikat sau sare , piper, ouale si mustarul.

Se lasa compozitia la frigider 20 min. dupa care se modeleaza chifelute. Se incinge intr-o tigaie ulei si se prajesc sau se pot pune intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cupor 35-40 min.

6 comentarii:

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog