Ingrediente
-1 cana faina
-1 cana zahar
-1 1/2 de morcov ras
-sare
-1 lingurita scortisoara
-1/2 lingurita nucusoara
-50 gr stafide
-1/2 cana ulei
-2 oua
-1 praf de copt
-1 lingurita ghimbir ras
Mod de preparare
Pentru aceasta reteta am folosit doi morcovi pe care i-am ras, imporant e sa obtineti o cana si jumate de morcov ras , prin razatoarea mica. In rest reteta e simpla.Toate ingredientele trebuie masurate cu aceeasi cana.
Ouale se bat bine cu zahar si ulei apoi se adauga morcovul ghimbirul si ghimbitul ras si stafidele; scortisoara , nucusoara si praful de copt se amesteca cu faina apoi se pune peste celelante ingrediente. Se amesteca totul bine. Se ia cate o lingura din compozitia obtinuta si se pune in forme. Se da la cuptor 25 min. se face testul cu scobitoarea.
Pofta buna!
Arata super bine,sigur si gustul e pe masura!
RăspundețiȘtergereasa e Adina...bune bune
RăspundețiȘtergerecred ca sunt foarte bune!
RăspundețiȘtergere