....esti in lipsa de idei?...aici poti gasi retete facute cu drag pentru familie
luni, 10 octombrie 2011
ciocanele de pui crocante
Ingrediente
-ciocanele pui
-susan
-pesmet
-tortila 5 bucati(nu pachete)
-boia dulce
-usturoi granulat
-condimet pui sau delikat
-piper
Mod de preparare
Se pune intr-un vas apa se lasa sa fierba cand da in clocot se pun ciocanele de pui curatate si se lasa sa dea cateva clocote cat sa iasa sangele .
Se scurg de apa si se lasa deoparte.
Se amesteca pesmetul cu susan, condiment picant optional, delikat, piper, usturoi granulat si tortila rupte bucati mici, boia dulce. Se trece carnea prin putin ulei apoi prin mixul de condimente se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la cutor 40 min.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi place cum le-ai facut, pentru ca nu sunt prajite si par delicioase .
RăspundețiȘtergereMultumesc Sanda au fost foarte delicioase, fara ulei si mai sanatoase decat facute in baie de ulei
RăspundețiȘtergereArata foarte bine si mai ales sunt asa mai dietetice!
RăspundețiȘtergereujn deliciu...Si eu am facut azi ceva asemanator..Pup
RăspundețiȘtergere