marți, 20 decembrie 2011

Bruschete cu rosii, masline si prosciutto crudo/ Bruscheta with tomatoes, prosciutto crudo and olives

Dupa cum zice Horia Varlan, sper sa nu gresesc, in emisiunea  Cireasa de pe tort, suntem o tara de bruschetari, sau ceva de genul era afirmatia....pai si cum se poate altfel, sunt usor de realizat , te scot din incurcatura, se fac inmare graba si culmea sunt apreciate de invitati...asa ca sa tot faci...

Ingrediente                                                                Ingredients
-bagheta                                                                   -1 wand
-rosii                                                                           -3 tomatoes
-masline feliate                                                             -150 GR sliced olives
-prosciuto crudo                                                          ~ 60 Gr prosciutto crudo-
-busuioc verde                                                              - 5 leaf basil
-ulei masline                                                                    -olive-oil


Cantitatile in functie de  cat de mult sau putine vreti sa faceti

Mod de preparare
La o bagheta obisnuita am folosit 3 rosii mari, ~100  gr masline fara samburi feliate, 60 gr proscriuto, 6 frunze busuioc proaspat. Rosiile splate se taie cuburi mici, se amesteca cu maslinele si frunzele de busuioc tocate putin ulei si sare. Bagheta se feliaza se rumeneste la prajitor se " freaca" cu usturoi fiecare felie apoi se pune amestecul de rosii peste, la final se aseaza felii de prosciuto.

Un comentariu:

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog