vineri, 4 octombrie 2013

Rulada de pui in crusta crocanta

O provocare, daca pot sa ai zic asa, marca gustos.ro si Philips Multicooker, sau mai bine zis  placerea de a gati retete ca la mama acasa . Astfel, descopar retetele delicioase ale tuturor mamelor cu noul Philips Multicooker pe Gustos.ro , printr-o reta simpla de rulada de pui cu sunculita si cacaval si cu o crusta de fulgi de porumb, iar daca vreti sa modernizati un pic reteta puteti inlocui fulgii cu chipsuri.








Ingrediente
-1 piept de pui
-4 felii sunculita taraneasca am folosit eu
-4 felii cascaval
-2 oua mari
-3 linguri faina
-100 gr chipsuri/fulgi porumb sau simplu pesmet
- oregano
-sare, piper
ulei pentru prajit


Mod de preparare
Mai intai de toate spalam pieptul de pui, il uscam cu un prospop de hartie si il dezosam daca e cazul, dupa care filetam pieptul. Eu am obtinut 4 fileuri , daca voi reusiti mai multe foarte bine :). Fiecare file se bate cu ciocanul de bucatarie, ca la snitele, iar pentru a nu rupe carnea puneti pe tocator o folie si deasupra pieptului alta folie, astfel obtineti niste fileuri frumoase. Fiecare bucata se condimenteaza cu sare , piper apoi punem o felie de casacaval , una de sunculita si rulam sau mai bine zis impachepam. Separat batem oulele cu putina sare, piper si oregano.

Trecem rulourile prin faina dupa  care ou iar la final fulgii de porumb pisati dupa preferinta fie mai mare fie mai mic, si le prajim.

Asta e tot, pofta buna!

2 comentarii:

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog