Daca copilasi vostri nu iubesc spanacul sau nici voi, atunci sigur nu ati incercat combinatia asta de branza -spanac si cu o crema de branza pe deasupra cu putin somon afumat( pentru cei mari), e un rasfat deplin, va asigur. Retete este pe cat de simpla pe atat de buna.
Dupa cum am povestit si in postarea anterioara testez noua gama de branza Hochland si anume brinza tartinabila la tub Tartino in cadrul campaniei organizate de BuzzStore si Bucuria gustului
daca vreti sa testati si voi produse inscrieti-va aici
Ingrediente
-2 oua
-3 linguri zravene de spanac decongelat maruntit
-4 linguri cas de vaci/branza/ cascaval
-2 cesti faina
-3/4 ceasca chefir
-1/2 ceasca ulei
-1 praf de copt
-sare,piper
-1 tub branza tartino spanac
-2 felii somon afumat
Mod de preparare
Se bat oaule cu sare si piper se adauga iaurtul/chefirul,uleiul si se amesteca bine, spanacul, casul de vaci iar la final faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia in forme de briose si se da la cuptorul incins la 180 C timp de 25 min.
Cand s-au racit se decoreaza cu branza Tartino si somon afumat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu