Pentru ca se apropie sarbatorile va propun niste idei de aperitive simplu de realizat si delicioase . Pentru un rezultat yami am folosit branza Tartino natur de la Hochland.
Dupa spuneam retetele se gatesc destul de rapid si usor pentru bruschete aveti nevoie de:
-1 bagheta
-300 gr branza de vaci
-3 linguri rase cascaval
-1 tub Tartino natur
-1 castravete
-6 felii sunca padurea neagra
Mod de preparare
- se taie painea felii si se pun intr-o tava de cuptor ., Se dau la cuptorul incins in prealabil la 180C pentru 5-7 min. Sa se pajeasca putin .
Se amesteca branza de vacu cu cascavalul ras si branza tartino. Se ung feliile de bagheta prajita cu crema de branza se pun bucati de sunca , rosii uscate sau castravete.
Rulada cu branza de vaci si branza tartino
Pentru rulada folosim la crema aceiasi umplutura ca la bruschete
Foaia:
-3 oua
-150 gr unt
-1 pahar faina
-150 ml lapte
-sare, piper
Ouale se bat cu sare, se adauga faina , untul topit si laptele caldut. Tava de copt se tapetaeaza cu hartie se pune compozitia si se da la cuptor 20 min.
Se amesteca branza cu cascavalul ras si Tartino. Dupa ce s-a copt rulada se pune pe un prosop umed se aseaza compozita si se ruleaza. Atentie e foarte frageda. Se da la rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu