marți, 12 aprilie 2011

fursecuri




Ingrediente
-300 gr margarina
-600 gr faina
-180 gr zahar
-esenta de vanilie
-1ou(eu am facut fara sa fie de post)

Mod de preparare
Margarina rece se taie cubulete se amesteca cu zaharul si faina pana cand se face o compozitie uniforma(dureaca ceva find margarina rece si tare pana cand se combina cu faina) se adauga esenta . Se pune alutul obtinut in forma de biscuti si se "imusca direct pe tava fara a o unge . Se da la cuptor 15 min.

Cnad sunt fierbinti le puteti trece prin zahar pudra...eu nu am avut...sau le puteti orna cu ciocolata.

2 comentarii:

  1. io n-am pusca pentru fursecuri,da'crdeca merge si cu lingurita.ce zici ?

    RăspundețiȘtergere
  2. merge si cu formele alea floricele,inimioare...e un aluat tare nu din ala care curge...asa ca merge.

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog