Ingrediente
- 1 piept de pui
- 400 gr ciuperci
- 1 ardei gras rosu
- 1 dovlecel
- Brocoli
- 2 morcovi
- 2 linguri sos soia
- 1 lingura amidon
- 50 ml apa
- condiment picant
Mod de preparare
Ciupercile spalate se taie felii, morcovul la fel sau cu ajutorul cutitului econom taiem fasii;
ardeiul gras pai, la fel dovlecelul si puiul.
Intr-o tigaie wok se pune un pic de ulei, se lasa sa se incinga, se adauga ciupercile si se lasa sa se caleasca.
Mai intai vor lasa un pic de apa , dupa ce scade apa se lasa in 5 min si se scot intr-o farfurie.
Se pune iarasi un pic de ulei in tigaie si se aduga puiul, se amesteca usor pana cand devine alb pe toate partile apoi se aduga toate legumele si apa, condimentul picant.
Cand sunt aproape gata se pune amidonul dizolvat cu un pic de apa si sosul de soia. Mai da cateva clocote si se ia de pe foc.
Brocoli se fierbe separat in apa cu sare 3 min . Se scoate intr-un bol cu apa si gheata si cand e gata mancarea se agauga.
Se serveste cu ganitura de orez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu