Ingrediente
1 piept de pui
1 rosie mare
1/2 lingurita piper
1 lingurita oregano
1 kg cartofi - 3 felii mari sacaval
300 gr smantana - 2 oua
2 linguri marar si patrunjel - 2 linguri ulei de
masline
sare -
Pieptul de pui se taie in doua apoi iarasi in doua se condimenteaza cu sare piper si oregano. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii dupa care se pun la fiert in apa cu sare sau cum am facut eu le-am pus la fiert in oala cu abur pentru 25 min.condimentati cu sare, piper si oregano. Smantana se amesteca cu ouale si un pic de condimente. Dupa ce sunt gata cartofii se aseaza intr-un vas yena care a fost uns cu ulei in prealabil.se toarne peste cartofi jumate din cantitatea de smantana, peste punem pipetul de pui apoi verdeata rosile taiate feliii, cacavalul si restul de smantana. Se da la cuptor pentru 35 -40 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu