Anul acesta am incercat o noua combinatie de somon cu branza si ne-a placut. Daca vreti sa faceti niste aperitive aspectuase va trebuie:
-300 gr somon feliat
-200 gr crema de branza
-1 castravete mic
-1 lingurita marar tocat marunt
-2 linguri orez fiert
-sare, piper
-foi de ceapa verde
Mod de preparare
Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga ~ 3lingurite de orez spalat in prealabil . Cand e gata se scuge de surplusul de apa daca e necesar. Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete mici. Se amesca intr-un bol orezul cu crema de branza, caravetele, mararul, sarea si piperul.
Se pune pe fiecare felie de somon cate putin din compozitie, se ruleaza si se leaga cu foi de ceapa verde.
Simplu si delicios!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu