Ador pastaile indiferent cu sunt gatite , chiar daca reteta care v-o propun nu este una neaparat care tebuie scrisa poate o gatiti si voi acasa totusi am zis sa v-o inparasesc cine sie cand sunteti in lispa de idei sa va reaminteasc aceasta bunatate a verii.
Ingrediente
-1 kg pastai
-2 dovlecei
-2 ardei kapia
-1 legatura morcov tineri(6 mircovei)
-o capatana de ustulroi
-sare, pieper
-patrunjel
Mod de preparare
Se curata pasataile , se spala legumele.
Intr-o tigaie se pune putin ulei si se adauga pasatiale curatate se pune capacul si se lasa sa se inabuse la foc mic, daca vi se pare ca se prajesc puteti adauga putina apa, dar foarte putina, la mijlocul timpului de gatire cand sunt inca crocate dar putin facute se pun morcovii, iar aproape spre final dovleceii taiati felii si kapia. La final se condimeneaza si se adauga usturoi taiat felii. Nu uitati sa puneti patrunjel tocat la servire.
Credeti-ma ca e o bunatate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu