![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzs_j_6gtwPPIRM8iPvkmbWXG2Cig5PoOXg-eLD0F2UZ3za7QQdvgjYHzVCvhR9NkRfQSWhtkYjxx-J_xtr4qljGis6OxcskNrdqd41YFqWnpx7-9NogHwXdAB8lS-5XwZIAZvCXSAbko/s320/Imag034.jpg)
Ingrediente:
-400 gr faina
-2 oua
-250 iaurt de capsuni
-7 linguri ulei
-100 gr zahar
-gem capsuni
-1 zahar vanilat
-1 praf de copt
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_qyUt4TjqnnUVkQ7nASKPX3CJ2w2QcNYvMV3oxFI6kcC2albNsZD4KzShgZfE0GWU5Sn8tIeYAmLvDUuYPgEcjn7BkK0R1-cOtqvQjM-yvnTF1DWoWcMWoQSeExQLWV1wlRMqLeGIv8A/s320/Imag039.jpg)
Mod de preparare
Cuptorul se incinge. Se bat oulale cu zaharul, iaurtul si uleiul apoi adaugam faina care a fost amestecata cu praful de capt si zaharul vanilat amestecam sa se lege compozitia.
Tava de briose se unge cu unt se pune o lingura de compozite apoi o lingurita de gem de capsuni si completam din nou cu compozita de briose. punem la cuptr 20-30 min.
Cuptorul se incinge. Se bat oulale cu zaharul, iaurtul si uleiul apoi adaugam faina care a fost amestecata cu praful de capt si zaharul vanilat amestecam sa se lege compozitia.
Tava de briose se unge cu unt se pune o lingura de compozite apoi o lingurita de gem de capsuni si completam din nou cu compozita de briose. punem la cuptr 20-30 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu