crema:
-250 gr zahar
-250 gr unt
-1 ou
-250 gr capsuni
-2 plicuri zahar vanilat
-250 gr zahar
-250 gr unt
-1 ou
-250 gr capsuni
-2 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare
Blatul: se separa galbenusurie de albus. Albusul se bate spuma se aduaga zahar si se bate din nou pana obtinem o bezea, apoi adaugam galbenusurile cate unul si la urma faina la fel cate o lingurita. Se puna intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 30 min. cand e gata se scoate pe un gratar sa se raceasca.
Crema: zaharul se pune la topit cu 50 ml apa si un pic de otet pana ce se leaga. Separat se bate untul spuma cu zaharul vanilat. Cand s-a racit siropul se pune peste unt si se bate pana se leaga , dupa ceea adaugam oul batut. Pastram o parte din crema pentru ornat iar in restul punem capsunile , care au fost spalate si taiate.
Blatul: se separa galbenusurie de albus. Albusul se bate spuma se aduaga zahar si se bate din nou pana obtinem o bezea, apoi adaugam galbenusurile cate unul si la urma faina la fel cate o lingurita. Se puna intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 30 min. cand e gata se scoate pe un gratar sa se raceasca.
Crema: zaharul se pune la topit cu 50 ml apa si un pic de otet pana ce se leaga. Separat se bate untul spuma cu zaharul vanilat. Cand s-a racit siropul se pune peste unt si se bate pana se leaga , dupa ceea adaugam oul batut. Pastram o parte din crema pentru ornat iar in restul punem capsunile , care au fost spalate si taiate.
Blatul se taie in doua. Se aseaza toata crema cu capsuni pe primul blat apoi se pune cel de al 2-lea. Se orneaza cu crema si ca decor folosim capsuni si dupa preferinta -ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu