Ingrediente
-2 bucati de piept de pui
-250 gr cascaval
-250 sunca
-2 oua
-faina
-pesmet
-sare
-piper
Mod de preparare
Se feliaza pieptul si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se condimenteaza. Cascavalul si sunca se taie felii si se aseaza pe mijlocul feliei de carne, se impacheteza si se fixeaza cu scobitori. Se dau rulourile prin faina , ou si pesmet, apoi se pun la prajit.Se scot pe un servetel de hartie pentru a se absoarbe surplusul de ulei.
Se feliaza pieptul si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se condimenteaza. Cascavalul si sunca se taie felii si se aseaza pe mijlocul feliei de carne, se impacheteza si se fixeaza cu scobitori. Se dau rulourile prin faina , ou si pesmet, apoi se pun la prajit.Se scot pe un servetel de hartie pentru a se absoarbe surplusul de ulei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu