Ingredinete
-2 dovlecei
- 200 gr telemea
-marar / patrunjel ce va place eu nu am pus de data aceasta
-2 catei de usturoi
-1 ou
-piper
-sare
-faina
-putin ulei pentru uns hartia de copt
Mod de preparare
Dovleceii se dau prin razatoare si se pun la scurs. Peste ei se pune telemeaua sfarmata cu furculita, mararul si patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, sare, piper oul batut si pesmetul si o lingura de faina.Se amesteca toate bine.
Formam din compozitia rezultata formam chiftelute care le trecem prin faina.
In tava se aseaza hartie de copt se unge cu ulei si se pun chiftelutele se introduc in cuptorul incins la 180 C la treapta de jos cand s-au rumenit pe o parte se introrc. Se servesc cu sos de iaurt si usturoi.
La cuptor nu am facut,dar voi incerca,,,,,ne plac tareeee multttt!!!!
RăspundețiȘtergereFoarte bun sunt pregatite la cuptor!
RăspundețiȘtergerenu mai am dovlecei....:(
RăspundețiȘtergere