Este o reteta minunata preluata de pe blogulpemasadinbucatarie. reteta facuta de janet http://pemasadinbucatarie.blogspot.com/2010/11/cosulete-de-cartofi-cu-brinza-si-somon.htmlcu mici modificari la crema de branza.
-pentru 12 bucati
-3 cartofi mari
-1 ou
sare, piper
crema :
-250 gr telemea
-1 baton crema de unt
-2 linguri smantana
-marar
-somon
Mod de preparare
Cartofii se curata de coaja se spala si se dau prin razatoarea mare, se pun la scurs dupa care se amesteca cu oul sarea si piperul se pun gramajaore in forma de briosa unsa cu ulei si se da la cuptor 15 min, pana se rumenesc pe margini.
Crema: se da prin razatoarea telemea se amesteca cu crema de unt si cu smantana si marartul tocat.
Dupa ce s-au racit cosuletele de carofi se pune franza si fasii de somon.
Naty, draga, noi suntem doua pe blog, degeaba ai zis doar numele blogului... te-as ruga sa specifici ca Janet e autoarea cosuletelor de cartofi cu somon, cu link direct catre reteta ei. Asa e frumos, asa se face ;-)
RăspundețiȘtergereIti multumim!
Ok Liana asa am sa fac neaparat
RăspundețiȘtergere