- 12 cartofi
- 300 carne vita tocata
- 1 legatura ceapa verde
- sare, piper
- delicat
- 1 ou
- 200 gr cascaval
- maioneza din comert
Mod de preparare
Cartofi se curata si se scobesc innauntru insa lasand si capacele. Se face umplutura din amestec de carne tocata cu ceapa verde tocata marunt, condimete , ou sui 100 gr cascaval dar prin razatoare. se umplu cartofii se pun capacele , cartofi ramasi din interior se toaca marunt si se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu ulei, apoi se pun cartofi umpluti. Se inveles cu o folie de staniol si se dau la cuptor 20 min. dupa care se scot se presoare restul de cascaval ramas peste cartofi si se pune pe fiecare maioneza. ( in cazul in care nu aveti maioneza o puteti inlocui cu smantana)si se da la cuptor 35 min. la temperatura 200 C
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu