Ingrediente:
- 4 oua
- 6 linguri zahar
- coaja de la o portocala
- 8 linguri lapte
- 8 linguri ulei
- amoniu
- 2 linguri cacao
- faina
- 500 gr lapte
- 3 l faina
- 3 l cacao
- 250 gr unt
- 200 gr nuca de cocos
- 200 gr zahar
se fac foile albe din 2 oua+4 l lapte+4 linguri ulei+3 zahar+ jumate pachetel amoniu si faina de consistenta aluatului de biscuiti. se imparte aluatul obtinut in 3 parti se intind foile pe dosul tavi si se coc 10 min. la fel se fac si foile cu cacao adaugandu-se in compozita aluatului cacaoa.deci in totalavem 6 foi: 3 albe si 3 cu cacao.
Crema: Se pune laptele la fiert , untul se bate spuma cu zaharul, iar faina se amesteca cu cateva linguri de lapte dupa care se adauga peste lapte. cand acesta s-a ingrosat se adauga untul si cacao. se amesteca bine sa se formeze o pasta omogena. se ia de foc se adauga 150 gr de nuca de cocos. Pe fiecare foaie se pune crema iar pe ultima foaie se pune crema si nuca de cocos ca decor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu