joi, 30 septembrie 2010

aripioare picante I




Ingrediente
- 1 kg aripioare pui
- 2 linguri miere
-2 limguri sos de rosii
-2 linguri unt
-cury
-sare
-piper
-delikat
Mod de preparare
Se incinge o tigaie se pune untul la topit, apoi sucul de rosii si mierea se lasa sa fiarba un pic sa se lege un sos, se aduga si condimentele. Aripile de pui se spala , se pun intr-un vas aripile , apa cu sare si se lasa sa dea un clocot dupa care se scot se pun intr-o tava se unge fiecare aripioara cu sos .
Se incinge bine cuptorul se pune alta tava un pic mai mica cu apa apoi tava cu aripioare deasupra se lasa la cuptor 15 min pe o parte api 15 pe cealanta.(se pot pune si intr-o cratita cu apa si capac intors)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog