- carne de pui(pipet, pulpe)
- 5 cartofi mari
-300 gr ciuperci
-1 ardei capia mare
-sare, piper
-pesmet
-boia dulce
- condiment picant
-rozmarin sau oregano
- busuioc
- ulei
-2 oua
-parmezan
Mod de preparare
Se face un amestec din condimente cu pesmet. Separat se bat 2 oua cu un pic de lapte se aduga piper si sare si un pic de pesmet se obtine o sasta care curge.
Se trece puiul prin pesmet apoi prin ou iar prin pesmet. Se aseaza intr-o tava si se da la copt 50 min.
Cartofii se curata apoi se taie felii , ciupercile se spala si se tai in doua sau in patru, capia se taie felii. Se pun toate legumele intr-un vas yena, uns cu ulei, se condimenteaza cu sare, piper si condiment picant, se amesteca bine apoi se pune deasupra o folie de aluminiu si se da la cuptor 45 min.
Cand sunt gata se presoara deasupra parmezan ras
Imi place reteta!
RăspundețiȘtergereCred ca au fost delicioase!
pulpitele au iesit foarte bune crocante si aromate, asemanatoare cu cele care se vand la fast-food-uri
RăspundețiȘtergere