Ingrediente Ingredients
Pentru aluat for the dough
Umplutura:
-jumatate piept de pui half chicken breast
-200 gr ciuperci 200 Grams mushrooms
-1 ceapa 1 onion
-2catei de usturoi 2 Cloves of garlic
-150 gr smantana 150 Grams sour cream
-3 linguri parmezan 3 Tablespoons Parmesan cheese
-1 ou 1 egg
sare, piper Salt and pepper
Mod de preparare
La aluatul de tarta se procedeaza ca in reteta sus mentionata.
Umplutura: Taiem ceapa marunt la fel procedam si cu usturoiul iar pipetul de pui fasii). Intr-o tigaie punem putin ulei cand e incins adaugam ceapa iar cand prinde o culoare transparenta adaugam pieptul de pui lasam sa se albeasca carnea
amestecand din cand in cand dupa care adaugam ciupercile taiate felii subtiri mai lasam cateva minunte tigaia pe foc cat sa se patrunda putin ciupercile, condimentam cu sare piper iar la final cand ciupercile sunt aproape gata punem usturoiul si luam de pe foc tigaia.
Intr-un bol amestecam smantana cu parmezan, 1 ou sare si putin piper.
Peste alautul de tarta care a fost copt in prealabil 10 min. punem umplutura dupa care amestecul de smantana.
Dam la cuptor pentru ~ 30 min.
Este atat calda cat si rece. Pofta buna!
Delicioasa tarta!!
RăspundețiȘtergereSuper buna.Ciupercile le-as pune si in tort si prajituri,asa mult imi plac.Te pup!
RăspundețiȘtergereAsa e hapleablog...
RăspundețiȘtergere@Dia cand ai scris aceste randuri parca m-am vazut pe mine:)) eu la fel as face :))
Pup si o saptamana frumoasa!