-700 gr carne vacuta
- 3 cartofi
-2 morcovi
- telina
- 2 ardei
- 1 ceapa
- 2 rosii
- 1 lingura bulion
- legatura patrunjel
- legatura leustean
- bors
- cimbru
-sare
(optional- mazare)
Mod de preparare
Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Legumele se curata ; morcovul se taie cubulete mici, la fel ceapa, rosiile si ardeiul, telina se da prin razatoare, iar cartoful cuburi un pic mai mari.
Cand este aproape gata carnea se adauga legumele. Dupa ce au fiert un pic legumele se adauga si bulionul. Separat se pune la fiert borsul cu un pic de sare si cimbru , cand sunt gata si legumele se dauga borsul se lasa sa dea un clocut se pune leusteanul si se ia de pe foc se lasa un pic sa se mai raceasca si dupa aceea se pune si patrunjelul astfel mentinem culoarea verde a lui.. Se serveste cu smantana .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu