Ingrediente:
-pulpe pui
-250 gr bere
-1 capatana usturoi
- rozmarin
-ulei
-chili
-boia dulce
-sare
garnitura:
-pastai
-1 morcov
Mod de preparare
Pulpele se pun in apa cu sare 30 min. Intr-un vas se pune ulei, apoi se aduga usturoiul taiat feliute si se storce zeama de la lamaie peste. Carnea se condimenteaza cu sare, chili si boia dulce apoi se pune peste usturoi. Lamai stoarsa se taie felii si se pune printre carne, se toarna berea pe marginea vasului nu peste carne . se acopera cu o folie de staniol si se da la cuptor 40 min, apoi se ia folia si se porneste grilul si se lasa 20 min pana ce prinde o crusta aurie; daca nu aveti gril lasati asa pana ce se rumeneste carnea.
Garnitura: morcovul se taie pai si se inabuse 20 min cu apa sare, unt si piper. La fel si pricedeaza si cu pastaile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu